Norwegian Center Anti- Wolf Politician Poses In Wolf Fur Coat And States Zero Wolves In Norway

Sandra Borch, ordförande för Senterungdommen i Norge, poserar i vargpäls på sin Facebooksida.

Bild:Privat                   Sandra Borch, ordförande för Senterungdommen i Norge, poserar i vargpäls på sin Facebooksida.

Sandra Borch, ordförande för norska Senterungdommen, får ta emot mycket kritik för sitt uttalade ställningstagande mot varg. Sandra Borch vill att alla norska vargar skjuts bort. Nu har hon lagt ut bilder på sin Facebooksida iklädd vargpäls, vilket spär på debatten kring henne ännu mer.
– Jag gör det för att provocera lite och struntar i om någon reagerar på att jag har päls på mig, säger hon till tidningen Nordlys. Sandra Borch menar att det inte är olagligt att bära päls i Norge. Hon påpekar att det är ett populärt och bra plagg att bära när det är kallt. – Här bör man skilja på sak och person. Debatten om varg i Norge är viktig, och det blir väldigt fel när jag måste ta kritik gällande min person, säger Sandra Borch till Nordlys. Förutom ordförandeskapet för det politiska ungdomsförbundet är hon ledamot för det norska Centerpartiet i Fylkestinget i Troms.
”Etiskt oacceptabelt” En av de som kritiserar Sandra Borch är Siri Martinsen, ordförande för djurrättsorganisationen NOAH. Hon menar att Borchs ställningstagande till varg och pälsdjursuppfödning är etiskt oacceptabel. – Detta utspel är ganska förutsägbart från en politiker som tar sådan ställning för vargjakt och utnyttjande av pälsdjur, med allt det lidande det medför för djuren. Hon gör detta helt klart för att provocera, men jag är ganska säker på att det inte förändrar inställningen hos den stora del av den norska befolkningen som säger nej till vargjakt och som är kritiska till användandet av päls, säger Siri Martinsen till Nordlys.

About narhvalur

Environmentalist, Animal Lover, Birder,Equastrian
This entry was posted in Animal Abuse and Captivity, Hunting, Wildlife and tagged . Bookmark the permalink.

13 Responses to Norwegian Center Anti- Wolf Politician Poses In Wolf Fur Coat And States Zero Wolves In Norway

 1. narhvalur says:

  A very provocative bitch. There are only 30 wolves left in Norway, inbred and they have the world’s most aggressive wildlife hunting ( Seals, Whales, Wolves, Wolverines, Lynx etc)

 2. Pingback: Skamliga själar… | Varghjärta

 3. En riktigt fitta – rent ut sagt!! (Ursäkta franskan 😉 ) HUR kan hon stå för det hon tycker utan alla fakta på hand? Man skulle kunna tro att hon inte gått klart skolan.. Nej, usch och tvi för sådana som Sandra Borch!!! Norge är redan ett land som verkar “hell-bent” on iradicating all the great predators, as well as whales and seals. Makes my heart sink literally to the floor.

 4. narhvalur says:

  An evil bitch! :((((

 5. narhvalur says:

  Tack igen! :))))

 6. narhvalur says:

  She deseves an harpoon in her a**!

 7. narhvalur says:

  Much appreciated! 🙂

 8. narhvalur says:

  Dessa varghatare förstår inte vargens nytta i ekosystemet, där vargens föda blir också föda för andra djur!
  Den här norskan är verkligen efterbliven och ond! :(((((

 9. Indeed she does!! ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s